Voor de Midden en Klein Bedrijf (MKB) is het tijdens recessie en bij mindere bedrijfseconomische omstandigheden gunstiger om een jurist(en) via detachering in te huren aangezien u als onderneming daarmee niet vast zit aan verschillende verplichtingen. U kunt bovendien voor jurist detachering kiezen indien tijdelijk de werkzaamheden meer zijn dan gewoonlijk zodat u aanvullende ondersteuning nodig acht. Bovendien kunt u besluiten om een korte periode een jurist via detacheren in te huren, waarna u bij de voltooiing van de juridische werkzaamheden de detachering simpelweg kunt discontinuƫren. Daarnaast biedt juristen detachering bovendien de mogelijkheid dat indien de jurist bevalt in de nieuwe werkomgeving dan kan mogelijk worden besloten tot overname van de jurist door de onderneming.

Startende jurist detachering!

Naast dat het detacheren relatief goedkoop is, kan het een tijdelijke versterking betekenen van uw juridische staf. Het is dan tegenwoordig ook een populaire manier om juridische ondersteuning te krijgen zonder dat u rekening moet houden met arbeidsvoorwaarden voorkomend uit een arbeidscontract. Dat contract is overeengekomen tussen het detacheringsbureau en de jurist, terwijl u als het ware een opdracht verstrekking doet aan het detacheringsbureau om een kracht te leveren die de opdracht uitvoert. Daartoe doet het detacheringsbureau een zoektocht naar de meest capabele jurist. Ook bij de verenigde juristen kunnen daartoe juristen worden gedetacheerd om zo uw organisatie juridisch aan te vullen. Groot voordeel voor het aankomend juridisch talent is dat de jurist snel gedegen ervaring opdoet binnen juridische zaken. De waarde en het potentieel van de jurist neemt daarmee sterk toe, zodat ook zijn marktwaarde door juridische kennis toeneemt. Wilt u dan ook meehelpen aan de versteviging van de kennis van startende juristen, laat dan een jurist gedetacheerd uw onderneming helpen.

Ervaren jurist detachering

Belangrijk voordeel van het inzetten van een gedetacheerde jurist is dat bij een specifiek probleem naar een ervaren gespecialiseerde vakjurist kan worden gezocht. Daartoe zijn onze Verenigde Juristen zeer geschikt aangezien wij veel ervaring en kennis in huis hebben. Door een ervaren jurist gedetacheerd te laten werken worden uw complexe juridische problemen efficiƫnt van tafel geveegd. De specifieke vakkennis levert een adequate en snelle oplossing aangezien de ervaren jurist van alle details binnen dat deel van het juridisch rechtsgebied op de hoogte is. Na de voltooiing van de opdracht kan worden besloten om de jurist continu gedetacheerd of overgenomen binnen uw organisatie te laten werken danwel u laat de jurist vrij om op een andere plek verdere kennis en ervaring op te doen.

De prijs van detachering

Detacheren is duurder dan gewoonlijke lasten voor werknemers, echter u kunt de jurist dan ook zo weer van de hand doen nadat een opdracht is voltooid. U heeft dus geen last van contractuele verbintenissen, behoudens die u maakt ten behoeve van de detachering. Dat scheelt u aanzienlijk. Voor ervaren juristen betaalt u daarnaast uiteraard extra. De parate kennis van het specifieke juridische rechtsgebied komt natuurlijk met een prijs, echter de noodzaak van het inhuren van de ervaren jurist via detachering is dan ook een noodzakelijkheid voor u als ondernemer geworden. Onze startende en ervaren juristen van de Verenigde Juristen staan dan ook voor u klaar. Heeft u dan ook juridische vragen of u dient met spoed een tijdelijke kracht aantrekken, neem dan met ons contact op.

 

Weet u niet zeker of u een zaak heeft?

085-773 70 86

(Lokaal tarief)

  1. Bel onze intakebalie of stel uw vraag online
  2. Vertel kosteloos uw juridische probleem
  3. De juiste advocaat wordt gezocht
  4. De advocaat neemt vrijblijvend contact met u op