Wist u dat bijna elk bedrijf of onderneming - groot of klein – vrij frequent te maken krijgt met juridische zaken? Schakel dan voor het oplossen van uw juridische problemen een jurist in Utrecht in. Zakelijk gezien is het van groot belang dat uw onderneming correcte juridische contracten en overeenkomsten afsluit omdat deze wettelijk gezien wederrechtelijke verbintenissen creëren. U doet er als ondernemer dan ook goed aan voor het juist afsluiten van contracten om gedegen en passend juridisch advies in te schakelen. Enerzijds kan het zijn dat u uw juridische apparaat continu versterkt wilt hebben, dan kunt u daartoe een jurist gedetacheerd inhuren. Valt er tijdelijk een juridische werknemer uit dan dient dit uiteraard te worden vervangen, aangezien uw onderneming draaiende moet worden gehouden door voldoende juridische kennis. Is uw onderneming echter een klein MKB bedrijf dan heeft u niet de capaciteiten om continu een jurist in te huren, vrees niet dan kunt u een huisjurist inschakelen. Wilt u uw organisatie juridisch op orde hebben schakel dan op tijd een jurist Utrecht aangesloten bij de verenigde juristen in. Wij staan voor uw juridische vraagstuk klaar!

Gedetacheerde jurist

Een manier om langdurig aan een goed gekwalificeerde jurist te komen is door deze via de verenigde juristen gedetacheerd bij uw onderneming te laten werken. In principe gaat u met een detachering een contract aan met een detacheringsbureau waarmee het detacheringsbureau de beste kandidaat passend bij de juridische werkzaamheden matcht. Zo bent u langdurig verzekerd van een goede bezetting op het juridische vlak waarmee de juridische taken binnen uw organisatie altijd gedegen uitgevoerd worden. Nemen de werkzaamheden met de tijd weer af dan kunt u het contract met de gedetacheerde jurist niet verlengen. Mocht het echter zo zijn dat u zeer tevreden bent met de werkzaamheden van de gedetacheerde jurist dan kunt u desgewenst de gedetacheerde jurist in vaste dienst overnemen. Heeft uw onderneming dan ook langdurig een gekwalificeerde jurist nodig, huur dan een jurist Utrecht gedetacheerd in via de verenigde juristen.

Eigen huis jurist

U heeft een kleine onderneming of u start uw eigen onderneming net op. Dit betekent dat u weinig financiële middelen heeft echter u dient wel voldoende juridische assistentie hebben om uw onderneming op gang te krijgen en te houden. U dient juridische contracten en overeenkomsten af te sluiten met leveranciers alsmede met uw eigen personeel. Dergelijke contracten dient u goed vastgelegd te hebben. Daartoe kunt u als kleine ondernemer een eigen huisjurist inschakelen zodat u per week een dag verzekerd bent van een juridisch specialist. Naarmate de organisatie groter wordt kunt u de intentie uiteraard verhogen naar een aantal dagen per week.

Ervaren adviseur

Het kan voorkomen dat uw onderneming in juridisch zwaar weer komt en om die juridische vraagstukken effectief op te kunnen lossen dient u een ervaren juridisch adviseur in te schakelen. Omdat de juridisch adviseur al jarenlang ervaring heeft opgedaan, kunnen door de juridisch adviseur binnen een specifiek rechtsgebied “snel“ een goed en helder juridisch advies opgesteld worden. Uiteraard is de adviseur gespecialiseerd in een bepaald rechtsgebied en daarom dient de best passende ervaren juridisch adviseur gekoppeld worden aan uw juridisch probleem. Via een intake gesprek bij de verenigde juristen kunnen we snel inschatten wat uw juridische probleem is en kan met een gespecialiseerde adviseur snel aan de slag met uw case.

Passende jurist voor u

Via de verenigde juristen bent u altijd verzekerd van gepaste juridische assistentie. Wij weten wat u nodig heeft, ook wanneer u als startende ondernemer de eerste voetstappen op de juridische weg zet. Ook bij complexe juridische zaken kunnen de verenigde juristen Utrecht u op gepaste wijze informeren en adviseren. Heeft u dan ook een passende jurist nodig bij uw organisatie neem dan contact op met de verenigde juristen. Voor vragen neem gratis contact op met ons team specialisten. De verenigde juristen staan altijd voor uw juridische organisatie problemen klaar.

 

Weet u niet zeker of u een zaak heeft?

085-773 70 86

(Lokaal tarief)

  1. Bel onze intakebalie of stel uw vraag online
  2. Vertel kosteloos uw juridische probleem
  3. De juiste advocaat wordt gezocht
  4. De advocaat neemt vrijblijvend contact met u op