Een gespecialiseerde “huis” jurist in Groningen helpt ook uw onderneming alle juridische vraagstukken opgelost te krijgen. U bent er namelijk bij gebaat om als klein MKB bedrijf (of als grote MKB onderneming) gedegen juridische ondersteuning te krijgen. Uw onderneming gaat mogelijk op dagelijkse basis contracten en overeenkomsten aan. Ook kan het zijn dat u tijdelijk aanvullende juridische ondersteuning nodig heeft wegens het tijdelijk wegvallen van een juridisch medewerker. Dan kunt u beter mogelijk een interim jurist inschakelen door een tijdelijk contract aan te bieden. Afhankelijk van de juridische ingewikkeldheid kunt u variërend van een beginnend jurist tot een juridisch adviseur inschakelen om uw juridische vraagstukken op een gepaste manier onder uit te halen. Bij de verenigde juristen kunt u voor de verschillende juridische vraagstukken en specialistische rechtsgebieden voor Groningen de gepaste jurist in huis halen. Schakel ons in en u bent verzekerd van snel en goed juridisch advies. Wilt u bij uw juridische vraagstuk dan ook een jurist gematched hebben, neem dan contact met ons op.

Uw eigen huis jurist

De inschakeling van een huisjurist van de verenigde juristen Groningen levert u als MKB bedrijf vele voordelen. De huisjurist wordt gewoonlijk voor één of meerdere dagen in de week ingehuurd. U heeft daarmee op een wekelijkse basis uw eigen jurist in huis. Bijkomend voordeel is dat de huisjurist van alle ins and outs op de hoogte is binnen de onderneming waarmee bij eventuele juridische problemen de huisjurist snel kan opereren. Door snel op de markt te reageren met een gepast juridisch antwoord, behaalt uw onderneming ten opzichte van de concurrent vele voordelen. Wilt u met uw onderneming ook juridisch slagvaardig aan het werk gaan, schakel dan een huisjurist Groningen in via de verenigde juristen.

Interim jurist

De inschakeling van een interim jurist kan vele redenen hebben. Gewoonlijk betreft het een omstandigheid waarbij een juridische werknemer tijdelijk niet aan het werk kan, danwel de order portefeuille neemt stevig toe waarmee tijdelijk de juridische zaken toenemen. Naast deze redenen kan het ook handig zijn om een interim jurist Groningen via de verenigde juristen in te schakelen omdat een specifieke specialistische juridische opdracht uitgevoerd moet worden zonder dat de jurist wordt afgeleid door bijzaken. Ieder rechtsgebied heeft dan ook zijn eigen specialist. Een interim jurist kan ook effectief worden ingeschakeld bij mediation tussen werkgever en werknemer bij reorganisaties danwel een interim jurist kan lastige beslissingen zoals ontslagen enzovoorts snel en efficiënt doorvoeren.

Juridisch adviseur

Naast de gewone juridische taken binnen een onderneming kan het ook voorkomen dat uw organisatie voor complexe en intensieve juridische veranderingen staat. Om de juridische veranderingen effectief door te voeren, danwel om het juridische probleem bij de wortel aan te pakken dient u een belegen ervaren jurist in te schakelen in de vorm van een juridisch adviseur. De juridische adviseurs aangesloten bij de verenigde juristen hebben dan ook jarenlange ervaring in het oplossen van complexe juridische vraagstukken. Om zeker te weten dat ook uw juridische zaken goed en efficiënt worden opgelost schakel dan een juridisch adviseur Groningen in aangesloten bij de verenigde juristen

Verenigde juristen ook voor u!

Welk juridisch probleem ook heeft, de verenigde juristen weten raad. Afhankelijk van uw eisen en wensen koppelen de verenigde juristen de meest adequate jurist aan uw juridische vraagstuk. Daartoe kunt u uiteraard de verenigde juristen gratis benaderen voor een intake gesprek. Wij kunnen daarmee snel beoordelen wat de juridische omstandigheden van uw onderneming zijn. Wilt u ook uw juridische vraagstuk danwel probleem gematched hebben bij de meest capabele jurist, schakel dan een jurist Groningen via de verenigde juristen in.

 

Weet u niet zeker of u een zaak heeft?

085-773 70 86

(Lokaal tarief)

  1. Bel onze intakebalie of stel uw vraag online
  2. Vertel kosteloos uw juridische probleem
  3. De juiste advocaat wordt gezocht
  4. De advocaat neemt vrijblijvend contact met u op