De verenigde juristen zoeken geregeld nieuw talent om bij ons aan te sluiten om zo de grote hoeveelheid juridische vacatures in te vullen. Als “MKB” onderneming heeft u zondermeer voldoende juridische ondersteuning nodig om uw onderneming op een gedegen en betrouwbare manier te kunnen voeren zonder dat u daarbij risico loopt op toekomstige juridische problemen. Daarbij kan het zijn dat u als klein MKB bedrijf slechts één keer per week juridische ondersteuning nodig heeft, dan kunt u kiezen om een huisjurist in te schakelen. Heeft u echter een spoed opdracht of een tijdelijke juridische vacature waarbij extra ondersteuning nodig is dan kunt u ook bij de Verenigde juristen terecht. Heeft uw onderneming echter een structureel tekort aan juridische kennis, dan kunnen wij van de Verenigde Juristen u goed bijstaan.

Gedetacheerde jurist

U heeft reeds een juridische afdeling echter de juridische werkzaamheden zijn dermate veel dat u wel een nieuwe “tijdelijke” kracht kunt gebruiken. Enerzijds kunt u een aanstormend juridisch talent inschakelen waarmee u op een relatief goedkope manier uw juridisch apparaat heeft verstevigd, echter u kunt ook een ervaren jurist via detachering inschakelen. Tijdelijk heeft u dus een aanzienlijke verbetering van de juridische capaciteiten om zo de grote juridische vraagstukken snel en efficiënt weg te werken. Het voordeel voor u als onderneming is dat u geen zorgen hoeft te maken omtrent welke rechten en plichten u heeft ten opzichte van de gedetacheerde jurist. U schakelt de Verenigde Juristen in om een opdracht uitgevoerd te zien. Heeft u dan ook een specifiek juridisch probleem dan matchen wij uw juridisch probleem met de meest optimale jurist. Daarmee bent u altijd verzekerd van de best passende jurist.

Huisjurist

Als klein MKB bedrijf heeft u niet veel geld over om een juridisch specialist aan te nemen, echter u dient vrij frequent danwel met regelmaat een juridisch adviseur in huis te hebben om uw organisatie juridisch op orde te maken en te houden. Dan is mogelijk een huisjurist passend voor uw organisatie. Elke week komt de huisjurist bij u in het bedrijf en regelt de juridische zaken. Ook kunt u op andere dagen de huisjurist bereiken indien er dringende juridische zaken voordoen. Voordeel is dat de huisjurist alle aspecten van uw organisatie weet, waarmee u optimaal profiteert van de huisjurist. Mochten er namelijk dringende juridische zaken voordoen dan kan de huisjurist direct aan de slag gaan, zonder dat de huisjurist zich moet inlezen in de feiten van uw onderneming. Er kan dan direct door de huisjurist adequaat gezocht worden naar een juridisch verantwoorde oplossing.

Juridisch adviseur

Voor complexe juridische vraagstukken heeft elk rechtsgebied zijn eigen juridisch adviseurs. Juridische adviseurs hebben gedegen kennis van een specifiek deel van het recht en weten daar dan ook alles vanaf. De juridisch adviseur kan u dan ook goed assisteren met specifieke juridische problemen. U als onderneming weet dan ook nooit wanneer dergelijke problemen gaan voordoen, echter de Verenigde Juristen hebben alle expertise voor u in huis. Een juridisch adviseur is een specialist, houdt zich continu op de hoogte van de veranderende wetgeving en van jurisprudentie, om u zo optimaal bij te kunnen staan. Bovendien is de juridisch adviseur een ervaren en dus belegen jurist, die weet wat er moet worden gedaan. Zonder afgeleid te worden door andere zaken legt de juridisch adviseur al zijn tijd en kennis in om u van het beste advies te voorzien. Heeft u dan ook een juridische complex vraagstuk waarbij “tijdelijk” of voor de langere termijn een juridische vacature vrijkomt, dan kunnen de Verenigde Juristen u helpen. Wij matchen uw juridische problemen aan de juiste juridisch adviseur met passende competenties.

Jurist van de Verenigde Juristen

Door de inschakeling van de Verenigde Juristen haalt u altijd verzekerd het beste juridisch advies in huis. Snel zult u dan ook van de grote juridische vraagstukken af zijn. Wij bieden de oplossing. Neem contact met ons op en wij lichten u in op welke wijze u het beste van onze juridische diensten gebruik kunt maken. Wij staan voor u klaar. Schroom dus niet, de Verenigde Juristen hebben van elk juridisch rechtsgebied alle competentie in huis.

 

Weet u niet zeker of u een zaak heeft?

085-773 70 86

(Lokaal tarief)

  1. Bel onze intakebalie of stel uw vraag online
  2. Vertel kosteloos uw juridische probleem
  3. De juiste advocaat wordt gezocht
  4. De advocaat neemt vrijblijvend contact met u op