Informatie op verenigdejuristen.nl

Verenigdejuristen.nl is een informatieve website met veel informatie over juristen, ondernemingsrecht, faillisementsrecht, ontslagrecht, familierecht en nog veel meer juridische informatie. De informatie is puur als informatief neergezet en kan fouten of foutieve adviezen herbergen. 

Ziet u fouten of heeft u opmerkingen over de website, neem dan aub even contact met ons op. Dit kan via ons telefoonnummer, maar u kunt ook simpel via ons contactformulier contact opnemen.

Aansprakelijkheid

Verenigdejuristen.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor uw handelen naar aanleiding van informatie op deze website. Laat u te allen tijde zelf informeren voor een goed en degelijk juridisch advies en laat u niet leiden door teksten op deze website.

Tevens bevat deze website links naar andere sites. Daar wij niet de inhoud van deze andere sites beheren, zijn wij niet aansprakelijk voor gevolgen naar aanleiding van het klikken op onze links.

Copyright

Alle teksten op verenigdejuristen.nl zijn eigendom van IDTI. Wilt u teksten gebruiken, dient u te allen tijde contact op te nemen voor toestemming van gebruik van teksten, plaatjes, codes of andere items op deze website.

Wijzigingen

Wij behouden het recht deze disclaimer te allen tijde te wijzigen, dus bekijk deze pagina regelmatig om uptodate te blijven omtrent onze disclaimer-policy.

Opgemaakt per 09-04-2015.

 

Weet u niet zeker of u een zaak heeft?

085-773 70 86

(Lokaal tarief)

  1. Bel onze intakebalie of stel uw vraag online
  2. Vertel kosteloos uw juridische probleem
  3. De juiste advocaat wordt gezocht
  4. De advocaat neemt vrijblijvend contact met u op